PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2010 | 3 | 49-54
Tytuł artykułu

Kilka uwag na temat liczb Fermata F_5 i F_6

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
--
Słowa kluczowe
Twórcy
Bibliografia
  • Narkiewicz, W.: 2003, Teoria liczb, PWN, Warszawa.
  • ---
  • Ribenboim, P.: 1997, Mała księga wielkich liczb pierwszych, Wydaw. Naukowo-Techniczne, Warszawa.
  • ---
  • Sierpiński, W.: 1959, Teoria liczb, cz. 2, PWN, Warszawa.
  • ---
  • Sierpiński, W.: 1969, Arytmetyka teoretyczna, PWN, Warszawa.
  • ---
  • Yan, S. Y.: 2006, Teoria liczb w informatyce, PWN, Warszawa.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ojs-issn-2450-341X-year-2010-volume-3-article-3763
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.