PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2010 | 54 | 1 |
Tytuł artykułu

Boehmians of type S and their Fourier transforms

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Function spaces of type S are introduced and investigated in the literature. They are also applied to study the Cauchy problem. In this paper we shall extend the concept of these spaces to the context of Boehmian spaces and study the Fourier transform theory on these spaces. These spaces enable us to combine the theory of Fourier transform on these function spaces as well as their dual spaces.
Słowa kluczowe
Rocznik
Tom
54
Numer
1
Opis fizyczny
Daty
wydano
2010
online
2016-07-29
Twórcy
Bibliografia
  • Chung, J., Chung, S. Y. and Kim, D., A characterization of the Gelfand-Shilov spaces via Fourier transform, Prod. Amer. Math. Soc. 124 (1996), 2101-2108.
  • Chung, S. Y., Kim, D. and Lee, S., Characterization for Beurling–Bjorck space and Schwartz space, Prod. Amer. Math. Soc. 125 (11) (1997), 3229-3234.
  • Gelfand, I. M., Shilov, G. E., Generalized Functions, Vol. I and II, Academic Press, New York, 1967.
  • Ishihara, T., On the structure of S space, Osaka Math. J. 13 (1961), 251-264.
  • Kashpirovskii, A. I., Equality of the spaces \(S_{\alpha}^{\beta}\) and \(S_{\alpha}\cap S^{\beta}\), (English. Russian original) Funct. Anal. Appl. 14, 129 (1980); translation from Funkts. Anal. Prilozh. 14, No.2,
  • 60 (1980).
  • Karunakaran, V., Kalpakam, N. V., Boehmians and Fourier transform, Integral Transform. Spec. Funct. 9 (3) (2000), 197-216.
  • Mikusiński, P., Convergence of Boehmians, Japan J. Math. 9 (1983), 159-179.
  • Mikusiński, P., Boehmians and generalized functions, Acta. Math. Hung. 51 (1988), 271-281.
  • Zemanian, A. H., Distribution Theory and Transform Analysis, McGraw-Hill Book Co., New York, 1965.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ojs-doi-10_17951_a_2010_54_1_27-43
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.