PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2016 | 53 | 2 | 165-173
Tytuł artykułu

A note on the comparison of mixed-effects models for longitudinal studies

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
This paper concerns methods of choosing appropriate models for longitudinal studies. Attention is paid to three criteria: the marginal Akaike Information Criterion (mAIC), the conditional Akaike Information Criterion (cAIC), and the corrected conditional Akaike Information Criterion (ccAIC). We consider these criteria based on an example concerning the effect of storage time and addition of flaxseed (Linum usitatissimum L.) preparations (i.e. ground flaxseeds, defatted flaxseed meal and flaxseed ethanolic extract) on changes in lipid oxidation and fatty acid composition during the storage of liver pâté with partial substitution of fat with flax oil.
Wydawca
Czasopismo
Rocznik
Tom
53
Numer
2
Strony
165-173
Opis fizyczny
Daty
wydano
2016-12-01
online
2016-12-10
Twórcy
  • Department of Mathematical and Statistical Methods, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznań,, aszab@up.poznan.pl
  • Institute of Meat Technology, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznań,, abilska@up.poznan.pl
  • Institute of Meat Technology, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznań,, kwaszkowiak@up.poznan.pl
  • Department of Mathematical and Statistical Methods, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznań,, idzi@up.poznan.pl
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.doi-10_1515_bile-2016-0012
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.